Winterbanden Volkswagen

Eén van de bekendste Volkswagens is natuurlijk de welbekende Kever. Deze auto werd voor het eerst geproduceerd in 1947. Sindsdien is het merk Volkswagen één van de bekendste merken ter wereld geworden. Vooral de Golf in al zijn versies is enorm populair onder jongere bestuurders. Volkswagens staan erom bekend dat ze een goede prijs/kwaliteit verhouding bieden in de gemiddelde klasse.

Voor jongeren die op zoek zijn naar een sportief model is er natuurlijk de Golf GTI, maar ook de Polo of de nieuwe, moderne versie van de Beetle. Daarnaast is er voor gezinnen of zakelijke lease-rijders bijvoorbeeld de Passat. Voor de zelfstandigen of mensen die een hogere zit verlangen is er dan weer de Touareg. Deze auto is uitstekend geschikt voor mensen die bijvoorbeeld op wintersport willen.

De robuste uitstraling van het merk Volkswagen komt natuurlijk het best tot zijn recht met een goede set winterbanden, zodat het hele gezin veilig op weg kan in alle weersomstandigheden, van sneeuw en ijzel in de winter tot harde regen in de herfst. Voor alle modellen van Volkswagen geldt echter dat het gevaar tot slippen of wegglijden sterk verkleind wordt bij de aanschaf van de juiste set winterbanden, wat vooral op de vaak onbestrooide en dus gladde provinciale wegen een groot voordeel kan geven!

Winterbanden Volkswagen modellen


Zoek op automerk