Winterbanden BMW

BMW’s zijn al te koop sinds het begin van de jaren dertig van de vorige eeuw. Toen rolde na een overname namelijk de eerste BMW van de band. Inmiddels is het merk explosief gegroeid en één van de grootste partijen op het gebied van luxe auto’s. Voor de sportieve gebruiker is er onder andere de Z4-serie, terwijl ook jongere rijders en gezinnen een BMW 3-Serie of 5-Serie kunnen vinden die bij hun specifieke behoeftes past. Tegenwoordig wordt er zelfs aan het milieu gedacht met een aantal hybride modellen van de Duitse autofabrikant waaronder de X3 en X5.

Voor sportieve auto’s die vooral op de snelweg flink op gang kunnen komen is het natuurlijk dubbel zo belangrijk om ook tijdens slechter weer toch veilig op weg te gaan. Ook zakelijke (lease)rijders en gezinnen met jonge kinderen doen er goed aan om hun BMW te voorzien van een geschikte set winterbanden, die speciaal ontworpen is voor hun auto. Met winterbanden bent u ervan verzekerd goed voorbereid te zijn op allerlei soorten weer die in de winter voor kunnen komen, van een lichte laag sneeuw tot zware ijzel of een hagelbui.

Met winterbanden wordt het risico op ongelukken door bijvoorbeeld slippen aanzienlijk verkleind. Deze banden staan erom bekend al vanaf temperaturen lager dan 7 graden meer grip op de weg te geven, wat de kans op onverhoopt glijden beperkt. Kies dus nu voor een goede set banden, zodat u ook in de winter veilig van uw BMW gebruik kunt maken.

Winterbanden BMW modellen


Zoek op automerk