Winterbanden Test 2010

Ook in 2010 zijn weer winterbanden en/of vier seizoenen banden getest door o.a. de ANWB, AutoWeek en AutoReview. In het onderstaande overzicht staan per test de winterbanden vermeld, uiteraard de beste bovenaan. Wanneer een winterband en/of vier seizoenen band aanklikbaar is in de Winterbanden Test 2010 dan is er meer informatie beschikbaar, ook is de desbetreffende band te bestellen via dezelfde link.

Winterbandentest ANWB 2010 (Test 225/45 R17)

1 Michelin Alpin A4
-
Richtprijzen voor de Michelin Alpin A4:
14 Inch
€ 77,99
15 Inch
€ 85,66

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Michelin Alpin A4.
2 Continental WinterContact TS830P
€ 169,99
Richtprijzen voor de Continental WinterContact TS830P:
16 Inch
€ 131,99
17 Inch
€ 169,99

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Continental WinterContact TS830P.
3 Dunlop SP Winter Sport 3D
€ 192,99
Richtprijzen voor de Dunlop SP Winter Sport 3D:
17 Inch
€ 192,99

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Dunlop SP Winter Sport 3D.
4 Uniroyal MS Plus 66
-
Richtprijzen voor de Uniroyal MS Plus 66:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Uniroyal MS Plus 66.
5 Semperit Speed-Grip
-
Richtprijzen voor de Semperit Speed-Grip:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Semperit Speed-Grip.
6 Fulda Kristall Control HP
-
Richtprijzen voor de Fulda Kristall Control HP:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Fulda Kristall Control HP.
7 Nokian WR G2
-
Richtprijzen voor de Nokian WR G2:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Nokian WR G2.
8 GoodYear UltraGrip Performance 2
-
Richtprijzen voor de GoodYear UltraGrip Performance 2:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de GoodYear UltraGrip Performance 2.
9 Ceat Formula Winter
-
Richtprijzen voor de Ceat Formula Winter:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Ceat Formula Winter.
10 Pirelli Winter 210 Sottozero II
€ 120,99
Richtprijzen voor de Pirelli Winter 210 Sottozero II:
17 Inch
€ 120,99

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Pirelli Winter 210 Sottozero II.
11 Yokohama W.Drive V902A
-
Richtprijzen voor de Yokohama W.Drive V902A:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Yokohama W.Drive V902A.

Winterbandentest ANWB 2010 (Test 185/65 R15)

1 Dunlop SP Winter Sport 3D MO
-
Richtprijzen voor de Dunlop SP Winter Sport 3D MO:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Dunlop SP Winter Sport 3D MO.
2 GoodYear UltraGrip 7 Plus
-
Richtprijzen voor de GoodYear UltraGrip 7 Plus:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de GoodYear UltraGrip 7 Plus.
3 EsaTecar Super Grip 7
-
Richtprijzen voor de EsaTecar Super Grip 7:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de EsaTecar Super Grip 7.
4 Continental WinterContact TS830
-
Richtprijzen voor de Continental WinterContact TS830:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Continental WinterContact TS830.
5 Fulda Kristall Montero 3
-
Richtprijzen voor de Fulda Kristall Montero 3:
13 Inch
€ 55,99

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Fulda Kristall Montero 3.
6 Semperit Speed-Grip
-
Richtprijzen voor de Semperit Speed-Grip:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Semperit Speed-Grip.
7 Kleber Krisalp HP2
-
Richtprijzen voor de Kleber Krisalp HP2:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Kleber Krisalp HP2.
8 GoodYear Vector 4 Seasons
-
Richtprijzen voor de GoodYear Vector 4 Seasons:
13 Inch
€ 69,99
16 Inch
€ 110,99

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de GoodYear Vector 4 Seasons.
9 Firestone Winterhawk 2 EVO
-
Richtprijzen voor de Firestone Winterhawk 2 EVO:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Firestone Winterhawk 2 EVO.
10 Vredestein Snowtrac 3
-
Richtprijzen voor de Vredestein Snowtrac 3:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Vredestein Snowtrac 3.
11 Maloya Davos
-
Richtprijzen voor de Maloya Davos:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Maloya Davos.
12 Kumho I-zen KW23
-
Richtprijzen voor de Kumho I-zen KW23:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Kumho I-zen KW23.
13 Yokohama W.Drive V903
-
Richtprijzen voor de Yokohama W.Drive V903:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Yokohama W.Drive V903.
14 Vredestein Quatrac 3
-
Richtprijzen voor de Vredestein Quatrac 3:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Vredestein Quatrac 3.Zie Winterbanden Test voor meer testen van de afgelopen jaren.

Bron:
ANWB Website

Zoek op automerk