Winterbanden Test 2007

Ook in 2007 zijn weer winterbanden en/of vier seizoenen banden getest door o.a. de ANWB, AutoWeek en AutoReview. In het onderstaande overzicht staan per test de winterbanden vermeld, uiteraard de beste bovenaan. Wanneer een winterband en/of vier seizoenen band aanklikbaar is in de Winterbanden Test 2007 dan is er meer informatie beschikbaar, ook is de desbetreffende band te bestellen via dezelfde link.

Winterbandentest ANWB 2007 (Test 155/70 R13)

1 Dunlop SP Winter Response
-
Richtprijzen voor de Dunlop SP Winter Response:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Dunlop SP Winter Response.
2 Continental WinterContact TS800
€ 68,99
Richtprijzen voor de Continental WinterContact TS800:
13 Inch
€ 68,99
15 Inch
€ 100,49

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Continental WinterContact TS800.
3 Sava Eskimo S3
-
Richtprijzen voor de Sava Eskimo S3:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Sava Eskimo S3.
4 Fulda Kristall Montero
-
Richtprijzen voor de Fulda Kristall Montero:
14 Inch
€ 66,99

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Fulda Kristall Montero.
5 Pirelli Winter 160 SnowControl
-
Richtprijzen voor de Pirelli Winter 160 SnowControl:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Pirelli Winter 160 SnowControl.
6 GoodYear Vector 5 Plus
-
Richtprijzen voor de GoodYear Vector 5 Plus:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de GoodYear Vector 5 Plus.
7 Bridgestone Blizzak LM20
-
Richtprijzen voor de Bridgestone Blizzak LM20:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Bridgestone Blizzak LM20.
8 Esa-Tecar Supergrip 6
-
Richtprijzen voor de Esa-Tecar Supergrip 6:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Esa-Tecar Supergrip 6.
9 Vredestein Snowtrac
-
Richtprijzen voor de Vredestein Snowtrac:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Vredestein Snowtrac.
10 Semperit Winter Grip
-
Richtprijzen voor de Semperit Winter Grip:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Semperit Winter Grip.
11 Barum Polaris 2
-
Richtprijzen voor de Barum Polaris 2:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Barum Polaris 2.
12 Viking Snowtech
-
Richtprijzen voor de Viking Snowtech:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Viking Snowtech.
13 Hankook W440
-
Richtprijzen voor de Hankook W440:

De prijzen zijn gemiddelde prijzen. Klik op de omschrijving wanneer u alle prijzen en maten wilt bekijken van de Hankook W440.Zie Winterbanden Test voor meer testen van de afgelopen jaren.Zoek op automerk