Disclaimer

Algemeen

De Kunder Auto Webconcepten B.V., hierna te noemen De Kunder Auto Webconcepten B.V., verleent u hierbij toegang tot www.winterbanden-365.nl (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door De Kunder Auto Webconcepten B.V. en derden zijn aangeleverd en nodigt u uit het aangebodene te kopen. De Kunder Auto Webconcepten B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

De Kunder Auto Webconcepten B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met De Kunder Auto Webconcepten B.V..

De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. De Kunder Auto Webconcepten B.V. doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij De Kunder Auto Webconcepten B.V.. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Kunder Auto Webconcepten B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Verzending

Wij doen er alles aan om de banden binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. Dit lukt ook vrijwel altijd, mocht het een enkele keer niet lukken dan kan de verzending enkele werkdagen langer duren.

Prijzen banden

De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief velg.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Zoek op automerk