Michelin Alpin A3

Winterbanden
De Michelin Alpin A3 is bestemd voor kleine stadsauto’s, monovolumewagens en compacte gezinsauto’s. De voordelen van deze Alpin A3 zijn: hij trekt 10% makkelijker op, heeft een 5% kortere remweg en rijdt gemiddeld 35 % meer kilometers vergeleken met zijn belangrijkste concurrenten. De Michelin Alpin A3 bevat ook de nieuwste technologieën. Zo bevat het een Full Active Tread-loopvlak dit zorgt voor een betere tractie, remkracht en stabiliteit. Ook heeft de Alpin A3 een Helio Compound + dit is een innoverend rubbermengsel wat onder andere zorgt voor een verbetering van de remkracht en grip, ook bij een nat of beijzeld wegdek.

De Alpin A3 van Michelin onderscheidt zich door een hoge slijtvastigheid, een geringe brandstofverbruik door de lage rolweerstand, veel grip in de bochten, optimaal remgedrag bij natwegdek en een erg goede grip bij sneeuw. Alle eigenschappen zijn erg goed op elkaar afgestemd waardoor de technologieën optimaal tot zijn recht komen. Het had zelfs de beste slijtvastigheid van alle banden uit de ANWB winterbandentest.
De Michelin Alpin A3 is de zuinigste winterband en kan 35% langer mee dan het marktgemiddelde. Dus wilt u betrouwbaarheid combineren met duurzaamheid dan is de Alpin A3 de perfecte band voor u.

Voor de Michelin Alpin A3 Winterbanden serie zijn meerdere soorten en maten beschikbaar. Bekijk de actuele prijzen door hieronder de juiste bandenmaat te selecteren. Zo ziet u direct wat de actuele voorraad en levertijd is.

  • De beschikbare maten zijn momenteel 14 Inch.
  • De prijzen voor de Michelin Alpin A3 variëren van € 64,99 tot € 91,99 per Winterband. De gemiddelde prijs voor deze band bedraagt € 78,49 euro per band en € 313,96 euro voor een set van 4 banden.
Selecteer de bandenmaat die hoort bij uw auto:
Tip:
Bekijk hier hoe u uw bandenmaat kunt achterhalen.
In de afbeelding staat exact vermeld hoe u op uw huidige band de afmetingen kunt achterhalen.
Van links naar rechts:
  • Band Breedte (= Aantal millimeters)
  • Band Hoogte (= Percentage van breedte van band)
  • Band Diameter (= Aantal inches tussen de 12" en 30")
  • Draagvermogen (= Loadindex tussen de 66 en 199)
  • Maximumsnelheid (= Snelheidsindex tussen de H en Y)

Michelin Alpin A3 voor 14 inch velgen

Klik in het onderstaande schema de 14" Michelin-band aan.

Omschrijving + Maat Max. Snelheid Prijs per band
Max. 190 km/uur Prijs per stuk
€ 64,99
Max. 190 km/uur Prijs per stuk
€ 91,99
Max. 190 km/uur Niet op
voorraad
Bekijk meer winterbanden met bandenmaat 155/65 R14165/65 R14175/70 R14
We hebben ook nog andere Michelin winterbanden.

Prijsontwikkeling van alle Michelin Alpin A3 winterbanden (gemiddeld)

Hoe bepaal ik de bandenmaat voor mijn auto?

De bandenmaat van uw auto is eenvoudig weg te achterhalen via de linker afbeelding..

Van links naar rechts staan de volgende waardes vermeld: bandbreedte, bandhoogte, diameter, draagvermogen (= Loadindex of belasting) en maximumsnelheid (= Snelheidsindex). Door deze gegevens op uw winterband op te zoeken kunt u snel zien of de Michelin Alpin A3 in uw maat beschikbaar is.

Zoek op automerk